Kärlek till en PJ

Det är nog lite av kärlek vid första ögonkastet för den här pyjamasen. Den ser bara otroligt mysig ut.
Liksom lös där den ska sitta löst inte för kort eller tight tröja så den åker upp och stör mitt i natten. Ser lite ut som ett nattlinne/klänning och en pyjamas.... Eller så är jag bara trött och måste sova... <3
 
 


 
Både rosa och blå var fina: finns på talkingclothes.se
Good night!

Yellow Cover

Som sagt Julia har mitt gula iPhoneskal från Yifan nu... Hoppas Yifan inte tar illa upp. Både jag och Julia tyckte iallafall om den starka gula färgen och prickarna som skalet hade, men Julias pingvinskal är ju också adorable!!


Fika med Julle

Alltid lika trevligt att ta en fika med Julia :3 Idag satt vi någon timme på storken och tryckte i oss var sin chokladboll medans vi prata om allt möjligt. Det hela slutade med att vi bytte iPhoneskal??
.... Jag kommer sakna mitt gulaskal :'(

DU FÅR KOMMA TILL MIN SKOLA OM DU VILL HA TILLBAKA DET JULIA!!!


Polyvore

Polyvore är hemsida jag stöter på ganska ofta när jag surfar omkring på internet...
Basically är det en hem sida där man kan göra collage av olika bilder, för en artist man gillar, film, låt, bok och så vidare.
Men mina favoriter är definitivt modecollagen!
Jag är väldigt intresserad av mode så det är alltid kul att få inspiration om outfits men klara bilder!

Ai wa KAT-TUN
 
Ai wa KAT-TUN by cadetremi featuring super skinny jeans
 
 

 

Fly like Yong Junhyung



SHINee: Key

SHINee: Key by firewhiskey featuring leaf jewelry



Street Style: Andrej Pejic
 
Street Style: Andrej Pejic by minnie-me featuring oversized tees

 MINA FAVORITER!


Håltimme

Har en två timmars håltimme på måndagar och använde den denna vecka till en spontan (mes)toppning hos frisören :)


2 D Beauty U

Ahahaha To The Beautiful You/ For You In Full Blossom måste vara en av de bästa dramerna jag sett i år! Den ligger ganska tight med Risou no Musuko men jag tror ''nästan'' den här vinner bara på grund av att Risou nu Muskos story var ganska klen!  RnM är en bra komedi dock men To The Beautiful You har allt!!! Den är ju efter allt en koreansk remake av den välbekanta japanska serien Hana Kimi.
 
Även om jag bara sett de fyra episoderna som kommit ut hitills av den koreanska, måste jag få säga att den är ganska MYCKET bättre än den japanska! Jag har faktiskt sett hela den japanska(båda versionerna) det känns bara som att korea la in mer pengar på kläder, scenesättning(Skolan, de är nere i stan,mm), inspelningen, och kameramän(kameravinklar, HD osv) Det får det hela att se mer trovärdigt ut ifall personerna inte går runt med samma kläder varje dag när historien ut spelar sig under en längre tid... Jag gillar verkligen skådespelandet också, även om många är artister(Från SM Ent) och inte skådespelare! Tex. SHINees Minho, F(x) Sulli
Även om Japan gjorde ett bra jobb med sin serie skulle det nog vara svårt för Hana Kimi att hamna långt upp på min favoritserie lista :( Och jag brukar föredra de japanska över dem korenska eftersom koreanska kan vara så överdrivna att det blir ovekliga... men inte den här !!
 
 
 
 
Handlar om en tjej som flyttar tillbaka till korea för att få sin idol att börja höjdhoppa igen efter att han mystiskt sluta... haken han går på en pojkskola samma sak måste hon göra för att hjälpa honom!
 
 
 
 
 

Blue Sour Deliciousness!!!

Åt nyss upp det sista av mitt underbara favoritgodis T___T
Det är lång, blåa godisnören(har ingen aning vilken smak det är?!) och det är sötsura!!! Jag brukar inte gilla surt godis men det här har varit mitt favorit godis ett par månader nu!!! Det tråkiga är att det bara finns i Stockholm ute i Gustavsberg där syrran bor.Så varje gång är i Stockholm måste jag åka förbi för att fylla på lagret ;)


Japonicana

Kom nyss på att jag ännu inte skaffat mig ett eget exemplar av Jins Japonicana och att jag VERKLIGEN VILL HA ETT!!!! :C

Body Shop Presentkort :)

I födelsedagspresent från Bodyshop fick jag ett 100 kronors presentkort som måste användas upp... innan den 4 september :/ Vet inte riktigt vad som ska köpas för kortet men jag tänkte stick ner på stan och kolla upp det nu i helgen :)

 

 

 


Hello~Paradise Kiss~

Hade sovmorgon idag så kunde vakna seenare, äta en god frukost och slippa stressa för skolan :)
Bjuder på en av mina favorit morgon låtar Hello av YUI!
 
 
 VARNING!!!Den här videon kan innehålla SPOILERS...
 
Låten är med i filmen Paradise Kiss :)
 
 Nu drar jag till skolan, bye!

Chinese Cubic Chewing Gums!

Min kompis Yifan från Kina var där nästan hela sommaren och tog med sig några souvenirer hem till oss. En sak som alla hennes kompisar fick var kinesiska KUBFORMADE(inte så vanligt va?) mentos tuggummin!

Alla fick olika smaker och min verkar vara ananas och röd drakfrukts smak :) Den är väldigt fräsch och mumsig, mer fruktiga än söta....

 


Mitt nya schema?!

Även om det här skulle vara ett ganska skönt schema med låna raster och tidiga hemgångar... Tror jag att det egentligen bara är min skola som gjort ett litet fel :/
Två av de kurser/lektionerna jag ska ha finns inte på mitt schema ( japanska och ekonomi) sorgligt nog är det de jag verkligen ville ha... får ta upp det med rektorn imorgon bitti.


Cornsoup

Om man älskar majs lika mycket som jag borde chilenskmajssoppa bli en av ens nya favoriträtter :)

Billigt också 4 personer kan äta sig mätta för ca. 30 kronor!!!


Sadako 3D

 I maj hade en uppföljare till dem populära Skräckfilmerna The Ring premiär i Japan. Jag blir väldift enkelt rädd av skräckfilmer och kan vara det i veckor framöver så jag har faktiskt inte vågat kolla på den än... Men jag är samtidigt väldigt nyfiken och tycker om själva spännigen i filmerna :)

 
Uppföljaren handlar om att en självmordsfilm visas runt på internet och alla som ser den blir psykisttvingade att begå självmord. En lärarinna tror inte på detta tills en av hennes elever säv dör efter att se filmen. Lärarinnan och hennes pojkvän förs olyckligtvis in i denna kusligasituation. Den som ligger bakom självmords filmen är är tydligen en kille som försöker återupliva Sadakosförbannelse för att straffa världen.
 
 Trailer:
 

HAPPY FACE!!!!

I går var jag och min kusin ute vid Djurgården för att få en fin lunch. När vi och resten av Stockholm blev attackerade av en vild regnstorm! Vi lyckades precis ta skydd vid O'Larys och fick i oss en himmelsk hamburgare var!

 

 
Det jag inte märkte var att min älskade iPod låg i en dyngsur väska T____T När vi kom hem var skärmen svart och den svarade inte på något... Den var körd helt enkelt, men nu på morgonen har den lyckats torka rejält. Och den har åter bevisat att den är odödlig!!!!!:D


Stand up

En av OST låtarna till den koreanska versionen av Hana Kimi (To The Beautiful You) kommer nog bli min favoritlåt den här månaden.  J-Mins Stand Up... Låter lite J-rockigt och den är väldigt powerful!!! Speciellt i refrengen. Hoppas den första episoden blir subbad innan skolan börjar!
 

ZZZZzzzZZzzzZ -______-

Kommer defenitivt inte vara vaken lika länge som jag brukar idag.... why?! för jag lärde mig av mina misstag imorrse! ungefär klockan 9.00 började dem skruva,banka och hacka in lägenheten bredvid... jag antar att dem renoverar badrummet eller något. Men varför sista veckan av mitt sommarlov?! Jag kan inte ha sovit mer än 5-6 timmar i natt, och på lov tycker jag om att snooza T___T
 
 
Lägger mig tidigt idag och vaknar tidigt. Så Idag inte upprepar sig!

Bento Boxes

En dålig sak med att vara en nattuggla som mig, är att man lätt blir småhungrig eller bara sugen på att snacksa något. Vilket inte är så nyttigt efterdsom det är nu kroppen borde förbränna (och vila!) efter allt man gjort under dagen. Hur som helst eftersom en av de där sakerna inte kommer bli av nu får jag njuta och föröka mätta mig med de här bento bilderna från bentoboxlove.tumblr.com !
 
 
Pink Bunny Bento (skulle nog äta denna om jag fick välja...)
 
 
 
 
 

Panda Bento
 
  
 
Pink Bear Bento
 
 
 
 
Totoro onigiri ( Eller denna!)
 
 
                                  
 
Warhol Bento åt bildläraren?
 
 
 
Och en Dali nästa dag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emotion~<3

Det bästa med att ha fastnat i Kpop fällan( inget illa menat xD). Är att jag gillar musiken för känslan/rytmen inte för texten. Inte för att det är negativt att fastna för lyrike, men det var så länge sedan jag kunde lyssna på musik, verkligen tycka om den utan att förstå ett ord av vad dem säger! 
 
Eftersom jag lyssnat på japansk musik, sett anime coh dramer så länge kan jag åtminstone förstå innehållet av de flesta japanska låtarna jag lyssnar på, även om det är första gången jag lyssnar på den. Speciellt nu när jag lär mig språket i skolan :D
 
 
Men med koreansk musik går det inte... Jag hade helt glömt bort hur det kändes att lyssna på musik man inte förstod lyriken på om man inte läste en översättning och som man inte kunde sjunga med  även om man hört den ett dussintals gånger! 
 
Till excempel jag hade lyssnat på SHINees A-Yo ganska många gånger innan jag snubblade in på en översatt version på Youtube. Jag trodde att det var en '' Oh I feel so good today'' låt från början och trodde verkligen inte det var någon ''bli pepp och var inte depp'' låt xD
Personligen tycker jag det är väldigt kul att lyssna på musik så här!
 

STARBUCKS

En av sakerna jag verkligen saknar med Turkey är Starbucks. Jag är inte kaffetypen och brukar oftast dricka varmchoklad, men värmen i Turkiet tog nästan kål på mig. Så jag testade en kaffefrappuccino and I fell in love!!! perfekt för människor som inte gillar en stark kaffe smak!!!


HMs FAA

Jag gillade verkligen H&Ms Fashion Against Aids kollektion i år! Även om jag bara äger två plagg från den... Jag skulle faktiskt vilja ha mer från den!

 


Plaggen jag äger är:

Den dubbelsidiga kimonon/kavaj/koftan...

 

 

 


super sköna simpla T-shirten

 



ska nog klippa lite i T-Shirten så den blir lite kvinnligare, det är faktiskt en killtröja :)

 

The Dark Knight Rises

I måndags ville mina kompisar som jag inte träffat på min födelsedag fira mig. Vi möttes i stan och gick sedan upp till slottet för att äta en tårta som en av de gjort åt mig :')  Där satt vi och catchade up i några timmar och jag öppnade presenterna som dem hade med sig.

 
Sen gick vi vidare och träffa en anna vän som jag hade stämt träff med. Vi splittrades upp från de andra och min kompis som kom senare bestämde sig för att vi skulle gå på bio. Det blev den nya Batman filmen!


Filmen var enligt mig väldigt bra men action scenerna kunde bli en aning för långa ibland, till nivån att jag slutade ta den scenen seriöst. Men jag gillade storyn, skådespelandet, effekterna och så vidare... Min kompis däremot tyckte att den var ganska tråkig och för lång. Alla har ju sin egen smak, jag tyckte det var en bra actionfilm om man klarar av långa filmer/scener :)


Face mask

Ska testa en av de här anisikts maskera som som man får när man köper libresstrosskyd :) Förpackningarna är färgglada och söta. Jag gillar de catchiga namnen och gulliga frasers som beskriver vilken typ av mask det är!


RSS 2.0