Fashion Against Aids Fika

Ut och fika med min kusin och hennes pojkvän :)
Det blir Linné Cafets uteservering nu när vädret entligen är fint!
Har utsläppt hpr och min Fashion Against AIDS Kavaj/Kimono/Kofta (vad är det för något? xD)

UppCon Shopping 2012 ~

 
Pengarna gick till:
  • NANA
  • The Wallflower/Yamato Sadeshiko Shichi Henge
  • En ros ring
  • Nanas armourring
  • Jin Akanishi pin
  • I love SHINee pin (Otroligt vad man kan hitta på marken :D Stackars krake som tappade den dock ...)
  • SHINee block
  • KAT-TUN penna
  • Hey Say JUMP penna
Sen köpte jag en lite present till min kompis som inte kunde komma.
  • En Jin pin (awesome eftersom hon älskar den där bilden på honom!)
  • KAT-TUN penna
  • Arashi penna
Sedan gick jag ju och åt med dem jag var med då och då så där försvann också lite pengar....

Läslista

Det finns ganska många böcker jag vill läsa men jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Här är en  lista på dem böckerna jag kommer på att jag vill läsa just nu!
 
  • En  vapyrs bekännelse av Anne Rice. Min absoluta favoritbok när det handlar om vampyrer, jag borde se filmen snart)
  • Hungerspelen av Suzanne Collin. Jag har väntat med att läsa böckerna sedan 9:an eftersom jag visste att det skulle komma ut en film. Enligt mig blir man nästan alltid besviken på filmer om man har läst böckerna innan. Så jag bestämde mig för att vänta med dem tills jag sett filmen. Nu måste jag köpa mina egna kopior av böckerna bara!

  • En liten prinsessa/A little Princess av Frances Hodgson Brunett. Jag har börjat se en drama som är baserad på den här berättlsen så jag är nyfiken på att läsa originalet.
  • Starcrossed Helena av Josephine Angelini. Läste ett smakprov av den för ett tag sedan och hade lagt det i bokhyllan och glömt bort det. Kom på att jag verkligen ville läsa den boken nyligen. Ett till köp måste!
 
  • Den vita katten av Holly Black. Ett till samkprov som aldrig blev läst!
 
  • Das Café Posetiv av Sabine Phalke-Grygier. En kort novell som jag fick låna en tyska lektion men aldrig hann läsa klart(eller låna hem :/ ) ska kolla om de har den på biblan.

22 Februari 2013!!!

Är det premiär för filmen 47 Ronin!!! Vi kommer att få se Keanu Reeves från Matrix filmerna (eftersom han har huvudrollen). Needless to say att jag tänker gå och se den så fort den kommer ut! Det är ju Jins första filmroll i USA :D premiären blev uppskjuten för... well I don't know  :C
47 ronin är en av de mest hyllade samurai historierna genom tiderna.I en sjuttonhundratals miljö kräver  47 lojala samurajer hämd efter att deras ledare blivit mördad av fiender.
 
Filmen börjades spela in i Budapest sedan i Shepperton Studios i London och avslutades i Japan. 
 
 
Den här postern måste vara fake... Varför skulle de ha en STOR bild på Jin som jag tror är en biroll(och nätan ingen känner till) istället för Reeves?
Visst....?
 
 
 

Snåljåps Sandwich ~ ♡

Sex and the City fikat blir hemmagjorda Sandwich-glassar. Maria kex med chokladkross-glass. blev mumsigare än förväntat :D

Studded backpacker bag

Från melba.se
gud vad snygg kan jag snälla få den nu SNÄLLA! *___*

ETUDE HOUSE Shini( SHINee) Star Lip Balm

Etude House som är ett koreanskt sminkmärke som säljs lite här och var över hela världen. Det jag tycker är lite roligt är att sminket självfallet är siktat för att locka mer kvinnligakonsumenter än manliga(även om de säkert kan få köpa BB creams det är väl helt okej) men jag menar ju att smink oftast säljs till kvinnor... och därför ofta representeras av kvinnliga talespersoner som gör reklamer mm.
 
Men just ETUDE HOUSE har valt killbandet SHINee att vara deras tales personer för deras smink! Det här är ju inte precis det vanligaste i västvärlden ( inte i Asien heller vad jag vet?) men tycker jag är en ganska kul ide och ett smart säljknep av dem. Det är ju ungefär som att Justin Bieber skulle göra reklam för Mybelline. Hur många av hans fans skulle inte köpa ett läppbalsam som är deras favorit artist har valt ut personligen...
Detta är precis det dem har gjort nu. Killarna fick välja ut sina favorit färger ur den nya kollektionen. Färgerna är förresten väldigt fina skulle gärna vilja ha några av de eftersom mitt eget lipbalm från The bodyshop håller på att ta slut!
 
mina favoriter är: 
 
Shini Star Lip Balm – Youngest T (guava flavor)
 
 
Shini Star Lip Balm – Master Key K (passion fruit flavor)
 
Fast de här två bara är lite olika 
Shini Star Lip Balm – Flaming Charisma M (cherry flavor)

Bored~

Eller egentligen inte? vem kan vara det när man har en dator för sig själv och inte har varit uppkopplad på hela dan...Jag vet bara inte vad jag ska börja med? 
ska nog kolla igenom några nyheter på mina youtube pernumerationer 
 
***** 5 minutes pass by ****** 
OMG älskar det jag nyss hittade ett jätte enkelt recept till ett av världens godaste bakverk som man tror är jätte svårt att göra men faktiskt är lättare än man tror! 
 
Churros <3 
 De här killarna är ju super duktiga måste testa det här när jag kommer hem!
 
 

Why Blogg.se?! T____T

Har tur att jag kan få låna mammas kompis dator (underbar skön mac!) medan jag är i Stockholm igen. Annars skulle jag inte blogga alls...inte för att det stör någon annan än mig xD
 
Blogg.se appen till iPhone/smartphones? funkar ju inte längre!!! Den har krånglat i över en vecka nu tror jag. Det väldigt jobbigt att kunna blogga eftersom jag bara gör det när jag har lust och det var sanbbt och enkelt att göra ett inlägg förrut via mobilen. Men nu kan man inte ens logga in :( Snälla fixa det snart Blogg.se!
 
 

Otanjoubi Omedettou Inoo Kei!!!!

Hey Say JUMP's Puri Puri Pretty Boy Inoo Kei fylller idag 22 år. Jag förstår inte hur de bara blir äldre och äldre. kan ha och göra med att jag fortfarande kollar på deras junior videos .... Speciellt Inoo hand är så adorable och vacker på pretty på samma gång. Hoppas han alltid fyller JUMP med sin underbara aura och att hans examen går som på räls. Btw han får gärna skicka över lite av sina awesmome piano skills till mig så jag kan lära mig fler låtar! Grattis Inoo!!!
 
 
 
 

Hello Baby !!!

När man är ensam hemma och har tråkigt på morgonen så sätter man sig ner med en kopp té och börjaar kolla på Shinee's Hello Baby. Pojkarna ska ta hand om en fyraårig(baby?) i ungefär 3 månader. Jag är bara på episod 2 men det är redan fyllt med massa söta moment :) Alla är väldigt söta pappor. Det verkar finnas ganska många versioner med Kpop artister (jag tror SNSD var först med att ha ett sådant program). Men jag skulle verkligen vilja se hur det skulle gå om några Johnny's artister skulle testa på samma sak. Hahaha Hey Say JUMP ta hand om en baby hur skulle det sluta xD

Bye Bye Uppcon T___T

I söndags var det dags för det världens sista UPPCON...
Jag är så glad att jag gick förra året annars hade detta varit mitt första och sista UPPCON och det hade varit alldeles för tråkigt :(I söndags var det dags för det världens sista UPPCON...
Jag är så glad att jag gick förra året annars hade detta varit mitt första och sista UPPCON och det hade varit alldeles för tråkigt :(
Det är så massa fint folk (ALLA är supersnälla)  och en fin stämning på UPPCON som är svårt att hitta någon annanstans alla vågar vara sig själva öppet och exprimenterar med sina mode ideer(cosplay, visual kei, lolita mm.) som bara den!
Det finns massa godsaker och mycket kul att göra som att vara i shopping tältet, spela spel, karaoke, konserter, föreläsningar och att gå på host club ;)
 
 
 
SCREW var Awesome stackars min lilla vän i skolan fick iinte se dem och hon är ett drop-dead SCREW fan >-<
Även fast jag inte var intresserad av de eller ens hade förbokat en platsbiljett kom jag in och fick en extremt bra plats! En som jobbade på UPPCON gick runt och gav ut biljetterna som inte hade blivit sålda just när vi såg honom var jag med två av mina kompisar och två andra som också ville se dem... det fans bara 4 biljetter som kunde sitta i par(på olika ställen) sen fanns det massa solo biljetter jag lät mina kompisar och de andra sitta tillsammans och sa att jag kunde ta en solobiljett. Han som gav ut biljetterna valde ut två bra biljetter åt mig och sa till mig att välja den jag tyckte var bäst(inte den på bilden) och jag fick en biljett nästan längst fram fattar inte hur dessa inte kunde vara slutsålda :O
 
 
Ska nog gå på ett annat konvent nästa år... skulle kunna gå på närcon nu eftersom det är ganska billigt men jag vill inte åka utan pengar att kunna slösa som jag vill. Jag sparade faktiskt flera månader till UPPCON... 
det får bli nästa år istället :)
 
Bye Bye~
 

hihi vanilla från yumeiro patissiere ~
 
 
 
 

FRAMME!!!


Here we go again ~

Nu börjar mitt sommarlov!!!
En dag för tidigt. Egentligen är min skolavslutning imorgon. Men den krockar med min storasysters och kusins student i Stockholm så jag valde att skippa den :)
Den här gången ska jag sova över hos min äldre kusin i hennes nya lägenhet !!! Det ska bli spännande att se den :)


bilder från Hanami festivalen och lolita modevisningen sista jag var i huvudstaden...


sommarlovet börjar idag!

sitter käkar min frukost medan jag tittar på den andra episoden av Jane by design! Jag älskar serien när ska den börja sändas på svensk tv!!!! Börjar om en timme och kommer bara ha engelska och svenska imorgon innan jag tar sommarlov :)


Hunger Games Make Up

Var kan jag köpa China Glaze nagellack....? O.o
De har  nämligen släppt en Hunger Games kollektion och vissa av färgerna är väldigt snygga!
Fägerna är lite mörkare och ''cyniska'' men den känslan passar ju the Hunger Games perfekt! färgerna är därför lite mer höstiga men vem bryr sig. De har tagit fram en snygg matt grå färg och en glittrig/flagig guld färg som jag älskar!




Det brittiska företaget Paperlash tillverkar även lösögonfransar som dem Effie bär i filmen.
Dessa är några av mina favoriter:


................Deer&Butterfly.......................................Peache Blossom..............................................Peonies .................


Sist men inte minst verkar det som att  etsy.com säljer en ögonskuggskollektion med 6 färger inspereade av Cinna, Katniss, Rue, Effie och två andra som kommer senare :3



Cinnas färg var ganska lik...eller?

SATC!!!

man är aldrig för trött för kolla på Sex and the City... Eller inte jag iallafall xD
Fast det blir bara det "tidiga" avsnittet. Efter det är det tid att spendera lite tid med mins mysiga kuddar :3

Goodnight~


RSS 2.0