Spoiler

                               

Spoiler


Första låren börjar med samma intro som Sherlock men låtrer sedan som om CD blir hackad av en DJ. Låten gör som namnet föreslår och spoilar alla låttitlar som kommer finnas i Misconceptions of You/Me CD:rna, vissa av titlarna på engelska och andra på koreanska. Jag gillade beatet i låten och den är definitivt en av mina favoriter i CD:n!



Dream Girl

Sooo... Dream Girl. Den här CD:ns stjärna för att vara helt ärlig fick jag lyssna på den här låten ett par gånger för att verkligen gilla den! Den blev dock sedan VÄLDIGT bra i mina ögon!  En väldigt rolig, up-tempo låt som är lätt att dansa med till( Inte SHINees LIVE DANS DOCK!!! THAT THING IS IMPOSSIBLE!!!!?). DEt är också låten som fick bli MV i albumet. Kläderna i videon ääääääär.....Funny??? Jag menar det passar ju temat Dream=Dröm att dem ska vara klädda lite... crazy... Det är många olika färger och mönster som bråkar om att få vara på pojkarna men annars är siluetterna ganska normala( basically suits, right) enligt mig var det ett ganska coolt och riskabelt koncept men dem lyckades faktiskt med det(applauses for that!)

JAg håller med om att det gula ljuset som skiner ner för micken är extremt opassande med tanke på var dem har mickarna i början men,men.... märkte ni förresten den lilla olyckan som sker på sen men som dem väldigt proffisgt lyckas maskera( VÄLDIGT PROFFSIGT SÄGER JAG BARA!)
Hitchhiking

Det här är en av låtarna som var bra men fortfarande inte har tagit sig helt igenom min I love it barriär. Det är en kul electro låt med en catchy refräng men mer än så....njaaa!


Punch Drunk Love

Är en mysig glad låt som kan vara skön att lyssna på medan man bara går runt ute eller sitter på bussen. Den har den där mysiga retro känslan den kommer nog vara skönare att lyssna på någon gång i sommar när man är ute och bara chillar!

Girls, Girls, Girls

Hello lovely! Det här är definitivt en av mina favorit låta i CD.  Historien i låten är att Taemin( den yngsta i bandet) går till sina bandmedlemar i jakt på svar om tjejer(eftersom han gillar en antar jag?) och var och en av dem svara från sitt eget perspektiv med sett som är väldigt sterotypiska med positionen som dem har i bandet. Men tillslut blir Taemin bara förrvirrad och vill försöka göra det på sitt eget sett! Den är väldigt unik och väldigt SHINee-lik.

Aside

Är en väldigt fin medeltempos ballad och känns som den passar perfekt i något romantiskt  K-Drama( väldigt Boys Over Flowers aktig). Harmonin mellan medlemarnas röster är väldigt vacke! Och för att vara ärlig börjar den krypa sig upp på min favvolista i skrivande stund!

Beautiful

 

Aaaahh?! Vad ska jag göra med den här personligen tycker jag att låten är låter väldigt  skön tills den kommer in i refrängen för då gör den någon slags vändning som får mig att vilja skratta! Det här är låten som framförs live tillsammans med Dream Girl och  dansen till den... doesn't really do it any good... XD Jag vet inte jag ogillar den inte men den är bara lite för happy-go-lucky-aktig för mig! Oh jag kan avsluta med att beätta att jag i början( ungefär två veckor) var helt såld på att dem faktiskt sjöng '' Out in the world'' i refängen och inte areumdawo(vacker på koreanska) när dem sjunger det låter det verkligen som out in the world!!!!

Jag vet inte framträdandet är nästan pinsammt xD

Dynamite

Catchy catchy catchy. Hela albumet har en sorts 80-90 tals känsla och den här låten faller definitivt i den kategorin! 

Runaway

Sista låten handlar om att SHINee flyr(runaways) med någon tjej och är en väldigt positiv låt med ett väldigt skönt tempo inte för snabbt och inte för långsamt. Jag gillar verligen skifningarna mellan verserna, refrängen, rappen och musiken! Men kan någon snälla förklara det där bit/blod/vampyrbetts ljudet som kommer i slutet vad flyr dem egentligen från Zombies??! Vampires? Crazy fangirls?!

 

 

Ps: tjock text indikerar mina favoritlåtar.


misconceptions of you

Imorgon (tror jag åtminstone att) SHINee ska släppa andra delen av sitt/sina nya album. Det jag köpte och fick hem dagen innan jag stack var Chapter One: The misconceptions of you. Jag blev verkligen jätte nöjd med min CD speciellt eftersom det här är den första CD:n JAG köper för att jag verkligen gillar en artist.

Albumets framsida, ser ungefär ut som ett kollage med alla medlemar. 

 

                               

Albumets namn kommer först på insidan tillsammans med en tecknad bild på vad som ser ut som Key! 

Sen så har vi själva CD också väldigt cool! Som en miniatyr av framsidan.

Man får tydligen ofta med ett random litet foto på en av medlemarna  med en autograf!

Jag fick den yngsta Taemin!

Sen så är hela insidan av seden en photo book med massa foton på medelmarna... ungefär 60 bilder skulle jag säga. Dem är väldigt fina och konstnärliga tycker jag :)

 jag tänkte göra en review på vad jag tycker om låtarna nästa inlägg!

Skulle kännas för cramped in det här! 


BREAKFAST


London sneka peak


nap

bara en kort liten tupplur det är allt jag behöver...


maths

avslutar dagen med lite matte och pluggmusik men snart kallar sängen på mig!
Godnatt~


Min första bubble Tea någonsin!

Dem är otroligt söta och godiskulorna är mycket mjukare än vad man egentligen tror!


rensa

rensar mitt mobilminne för nya bilder dem kommande dagarna!
Tro mig ~300 bilder är mycket mindre än förr!!!


Break the Border

I måndags var ju självaste Yohio på besök i Uppsala för sitt lilla uppträdande(2 låtar) och skivsignering. Jag gillar Yohio men räknas nog mer som en som följde med min kompis för moral-support! Hon är det äkta fanet ;)

Yohio verkade verkligen jätte trevlig och log mot varenda människa som gick upp och ville ha en autograf, vilket faktiskt blev rätt många, men han stannade fortfarande kvar tills sista skiva var signerad!

min favorit låt från skiva råkar vara samma som min kompis, but who am I to blame den är så vacker... sakura, falling!♡


RSS 2.0