Pizza evening

 

 


GRAPE

Soo Fanta Grape! Har hört ganska mycket om den....
På asiatiska håll...
 

 
                                                   Den skulle tydligen vara riktigt smarrig!

Men inte enligt mig. Mamma gillade den dock!

För mig var den för söt, hade för lite kolsyra och smakade för fake för att vara en god läsk! Druv smaken är inte äcklig men inte det jag hade förväntat mig heller. Vet inte vad jag hade förväntat mig egentligen? Det smakar som flytande japansk druvgodis, med andra ord inte äckligt men :/


XOXO

Gossip Girl är en sådan serie som jag alltid har velat följa/se... jag följde de första episoderna av den första den första säsongen men missa resten så det slutade med att jag bara såg plick plock av dem andra säsongerna sedan!

Men nu har jag beställt hem säsong 1-5 och CDON paketet kom för inte så länge sedan och nu kan jag sitta och se dem lugnt i mitt eget tempo hemma ;) Bonus för att skippa onödiga reklampauser!


Biscuits and Green Tea

and some night time reading...

 


ClothesEncounters

 

The Eatery

Basically en app som fungerrear som en dagbok över vad man äter varje dag. 

Jag tänkte använda den för att se HUR MYCKET jag äter varje dag och ta kontroll över mitt småätande. Man betygsääter även hur nyttigt ens måltider är får en skala på hur man beter sig. Därför skulle jag inte kalla det  en diet-app mer en för att hålla koll på sina egna ovanor.

Man tar ett foto på sina måltider, snacks och jaa allt man stoppar i munnen helt enkelt!

 

På så sett får man en uppsyn på hur mycket man äter och om man egentligen behövde allt det där man stoppar i sig varje dag!

Mitt konto har både riskakor och ballerinakakor !

 

Tipset om eating diary fick jag när jag kollade på Jenn Ims videos på Youtube-kanalen Clothesencounter!


The Wallflower/ Perfect Girl Evolution( egentligen)

 
Har haft otaliga antal återblickar från den här draman dem senaste dagarna och även om jag får nöja mig med musiken tills vidare ska jag definitivt se den igen inom snar framtid!
 

Nudels

After a long day in school you need a yummy dinner!

 


Tobias(Tolek) Rawet

Bild lånad från: http://www.lundsbergsskola.se/index.php?id=434 22/1-2013 21:10
 
Vi har en vecka som syftar på att få bort zenofobi i skolan och idag fick vi besök av en av dem sista överlevande från förintelsen i skolan idag. Tobias (Tolek) Rawet. Hans berättlese om hur han överlevde förintelsen är väldigt tuff(emotionellt) men jag är väldigt glad över att jag fick tillfälle att höra den. Speciellt med tanke på det som många av mina lärare och självaste Tobias/Tolke sade '' vi är nog den sista genereationen som får höra historierna direkt från en överlevande''.
Han var en väldigt rar man han var sen eftersom det hade skett lite tågkaos på morgonen och precis när han hade börjat kom ahn på att han lovat att han skulle ringa sin fru när han kom fram, vilket han gjorde... FRAMFÖR OSS :) jag tyckte det var väldigt rart av honom att tänka på sin fru i första hand även om han egentligen skulle hålla ett föredrag för oss först!
 
 http://urplay.se/171528
 
Tycker ni ska se den här disskusionen han har med en skolklass efter sitt föredrag. Vi kommer förresten ha ett liknade imorgon!

Candy Jar


Ballet Night☆彡


And this is what my alarms look like....

pretty, nee?♡♡♡♡♡


CD's

är det bara jag som älskar att ha riktiga CD skivor hemma! Musik är ju alltid musik men Kan inte jämföras med att faktiskt ha den fysiska CD liggandes någonstans i mitt rum känns mer speciellt på något sett!♡♡♡♡♡
Det är ungefär som att äga en egen exemplar av dem där riktigt bra böckerna en på istället för att läsa bibliotekets exemplar hela tiden!!


me and my calender!

Jag hade gått runt och funderat på vad jag skulle ha som framsida på min kalender ett bra tag nu...jag är lite för lat för att sätta mig ner och teckna fram något eget... Så det fick bli en manga karikatyr på mig av min vän tills i helgen!

Och nej verkar inte bli någon mystery CD för mig men men... det skulle kunna vara värre!

Det  var ju ändå ganska coolt att Yamada sålde 87555 CDskivor bara första dan!


soup

jag tror inte man ska ha mer pasta än soppa men whatever den blev ju god!


Cleaning has to be done


RSS 2.0