11 Maj 2011...

För ett  år sedan vaknade jag den här morgonen och gjorde mig klar för skolan. Det var fredag och min första lektion var SO. På lektionen hade vi ett nutidskryss där en av frågorna var '' vilket av dessa länder har mycket nydligen drabbats av en fasansfull jordbävning ?'' det fanns tre asiatiska länder att välja mellan jag trodde verkligen aldrig att det skulle drabba ett av mina favorit länder i världen, Japan! Sedan när vi skulle rätta och jag fick reda på svaret kändes det som en stor klump bildades i min mage.



Jodbävninngen inträffade tidigt på morgonen när barn var i skolan och människor jobbade. Jag kan inte förstå oron människorna kände när de inte kunde nå sina älskade.


För ett år sedan översvämades Japan av katastrofer, tsunamin, kärnkraftsverks olyckan... Trots allt detta har Japan lyckats resa sig igen även om det fortfarande finns platser som inte är helt tillbaka ställda än. Folket förösker leva vidare även de som mist många av sina älskade och sina hem.



Områden som var helt förstörda efter Tsunamis samlade krafter för att genomföra Tanabata festivalen(sommar högtid) som vanligt för att hedra offren, även om många festival vagnar och uförare hade blivit bort svepta med vågorna.


Deras posetiva attityd är väldigt insipirerande och värd att  berömma.
日本の皆さんは深いと強いの絆で結ばれている。/ Det japanska folket är förenade med ett starkt och och djupt band.

That's what she said?

*Facepalm*
Seriously Jin...en Date-rape låt?   Jag kan ju inte vara ensam om att slå honom med en ordbok i huvudet? hade den iallafall varit lite mer åt det romantiska hållet hade jag kunnat acceptera den. Den här låten är nog inte en ja kommer gilla med tiden som Test Drive eller sun burns down dem började jag iallafall tycka om efter ett tag :(

Titty + Sexy = Tixy
Smile + Fake = Smike
Hot + Witch = Hotch
Slut + Bitch = Slutch
Courage + Liquid = Swag Juice


I'm thirsty - That's what she said
I can't drink this - That's what she said
This is too much - That's what she said
It's huge - That's what she said
This tastes funny - That's what she said
My throat hurts - That's what she said
I feel so good - That's what she said
I need this
Chug it

Swallow swallow swallow swallow
Swallow swallow swallow swallow
Chug it
Swallow swallow swallow swallow
Swallow swallow swallow swallow

Super + Clever = Slever
Stupid + Kid = Stukid (just nu...jin)
Mom + Pop = I'm sorry
Fine + Chick = Fick (hmm... jag vet vad det där är på tyska)
Dumb + Girl = Durl
You + Me = Sex

varför inte släppa en jinctionary istället...



Kreativ låt som inehåller nya ord till hans jinctionary. Egentligen innehåller inte låten en enda riktig mening. Hur kom det här ut ur samma huvud som skrev seasons? Jag vet att andra Johnny's också sjunger om sex (koki's solo, Sho's solo Taboo och lite döljda meningar här och där) men då  är åtminstone båda med på det....  Inte ens beatet är bra i låten är bra nog för att rädda låten

anyway jag vill fortfarande ha min CD bara för att jag vet att han kan göra så mycket bättre och resten av låtarna säkert är bättre ! Dumma Bakanishi stick to the good stuff! om vi vill ha en partlåt lyssnar vi på test drive eller sun burns down!

that's all for now bye bye


nu får seasons rensa mina öron ett tag :)

Not good ...

femtio procent av mina hjärnceller har blivit utplånnade efter att ha läst texten till Jins låt That's what she said efter att ha hört den lyckades han utplåna ytterliggare 25 procent behöver de sista 25 för att skriva klart min labrapport! talar mer om det här imorrn... SUCK!


Min reaktion först sen ...

denna...

och denna


Kame dissaproves of this Jin

Och du skrämde Kouji!


Nej ska lyssna på riktiga låtar som Seasons eternal och Murasaki där använde han åtminstone sin hjärna när han skrev texterna....

RSS 2.0